Демир Бозан за високо кръвно

Приемайте билкова комбинация Демир Бозан за високо кръвно

Високо кръвно налягане или хипертония е бичът на нашето време и ежегодно взима много жертви по целия свят – но това може да бъде променено с Демир Бозан.

Дори лекарите признават, че понякога изписват прекалено много лекарства и пренебрегват силата на природата и лековитите билкови комбинации, с които ни е дарила тя. Такава комбинация е Демир Бозан – 6 уникални билки в чудесен вкус и ефект върху здравето, шест билки, които могат да ви помогнат да превърнете високото кръвна налягане в лош спомен.

Великденче, глог, хвощ, блатен тъжник, котешка стъпка и царевична коса – всички те се срещат по нашите земи и съставят неповторимия Демир Бозан.

Стресът и прекалено динамичният живот ни прави твърде уязвими към и предразполага към редица заболявания включително и високо кръвно налягане. В комбинация с неправилното хранене, употребата на цигари и алкохол, стресът се превръща в катализатор за появата на все повече и по-млади хипертоници.

демир бозан за високо кръвноДемир Бозан ще ви избави от това, без да натоварвате тялото си с безброй медикаменти, които оправят едно, но развалят друго.

Билковата комбинация действа комплексно на сърдечно-съдовата система, бъбреците, намалява холестерола и предпазва нервната система от срив. Това я прави подходяща за всички заети хора, които нямат време за почивка, но имат високо кръвно и куп други здравословни проблеми.

Удобната форма на Демир Бозан позволява да пиете билковата комбинация под формата на чай три пъти на ден. Демир Бозан има доказан терапевтичен ефект  и дори лекарите, които са го използвали, казват, че са повярвали в силата му.

Вместо да купувате един куп билки, които не знаете как да приготвите, по-добре опитайте Демир Бозан, за да овладеете кръвното си налягане, да нормализирате холестерола и кръвната захар, да се чувствате енергични и свежи.

Единственото, което се изисква от вас, е по три пъти на дн да си приготвите ароматен и вкусен чай и да се наслаждавате на ефекта му.

Оставете оценка

6 коментара по “Демир Бозан за високо кръвно

  1. Kupih si ot tozi cai ,vece edna sedmisa piy po edin sutrin nagladno,no ne se cuvstvam dobre,zamaynana sam,spi mi se ,no i si priemam i hapceto za kravno,neznam dali da prodilja .vazmojno li e da mi deistva obratno,predi 3 dni byh na lekar i kravnoto mi beshe 160/90.

    • Билките в Демир бозан в никакъв случай не действат приспивно, нито причиняват гадене и дискомфорт. По-скоро е обратното – повишават тонуса и настроението. Абсолютно изключено е тези показания, които споменавате, да се дължат на билковата комбинация!

  2. Здравейте! Имам въпрос относно продължителността на приемането на билките Демир Бозан, след курса от 3 месеца и регулирано кръвно налягане, трябва ли да се направи нов курс ?

    • Здравейте! Изобщо не е задължително, но ако решите, не е проблем да направите още един курс с Демир бозан. Добре е обаче да пропуснете един месец преди втория курс, иначе билковата комбинация ще ви действа по-слабо, тъй като се изгражда резистентност на организма към билките.

  3. Здравейте ,аз съм изключително доволна от чая пия го втори месец и реших да го купя на майка ми.Въпроса ми е тя е диабет тип 2 ,високо кръвно и премахната жлъчка…дали има проблем да го пие заради жлъчката ?

    • Здравейте, Цвети!! Принципно не би трябвало да има проблем при отстранена жлъчка, но не е ясно самото отстраняване до какви други изменения е довело. Така че ви съветваме майка ви да взима чая внимателно и да наблюдава ефекта от него. Ако се появят нежелани въздействия, да го спре и да проучи какви други проблеми са се появили в следствие на премахването на жлъчката. Но да се надяваме, че такива проблеми няма, в този случай няма да има проблем и с Демир бозан.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *