Демир Бозан поръчка

Поръчка на Демир бозан се прави до адрес, на който има човек в работно време. За целта, ако обичате, попълнете формата за поръчки по-долу.

Посочете офис на Еконт до поискване или адрес, на който ще има човек в работно време! Задължително е да дадете мобилен телефон за обратна връзка. Цената е 43 лв. за една опаковка от 90 пакетчета с филтър. Доставката на поръчката е за НАША сметка. Плащането се извършва с наложен платеж. При поръчка на две опаковки, получавате отстъпка от цената и заплащате само 80 лв.

В зависимост от населеното място, на което се намирате доставката ще пристигне в рамките на няколко работни дни. Ако живеете в голям град, това ще стане в рамките на ден или два, ако не се очертават много почивни дни.

Можете да закупите билковата комбинация Демир Бозан и на място в дрогериите и аптеките, които предлагат продукта в София, Стара Загора и Петрич. Подробен списък на дистрибуторските обекти на Демир Бозан ще намерите тук.

В полето допълнителна информация посочите с каква цел го поръчвате и ако е необходимо – подробности или особености свързани с начина на доставка или адреса, които са важни, за безпроблемното достигане на Демир Бозан до вас.

  Вашите имена (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  МОБИЛЕН телефон за контакт (задължително)

  Офис на Еконт или адрес, на който има човек в работно време: (задължително)

  Количество (задължително)

  За какъв проблем го поръчвате? Допълнителна информация

  ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0897 039 295, на които можете да получите информация!