Демир Бозан поръчка

Поръчка на Демир бозан се прави до адрес, на който има човек в работно време. За целта, ако обичате, попълнете формата за поръчки по-долу.

Вече сте се убедили в това, че Демир Бозан е наистина чудесен начин за профилактика и лечение на редица заболявания и състояния! Независимо дали ще поръчате Демир Бозан за себе си, ваши близки или приятели, доставката ще дойде при вас за бързо и безпроблемно!

Сега е време да поръчате чая и да се убедите лично, че сте направили наистина правилен избор!

Процедурата по поръчване е лесна и не изисква допълнително време, средства или усилия от ваша страна.

За да поръчате уникалната билкова комбинация Демир Бозан попълнете формата за поръчка.

Посочете адрес, на който ще има човек, който да приеме поръчката. Може да посочите и офис на фирма „Еконт“, от който да вземете поръчката си.

Задължително е да посочите мобилен телефон за обратна връзка, който е необходим в случай на нужда да се свържем с вас.

Цената е 43 лв. за една опаковка от 90 пакетчета с филтър. Доставката на поръчката е за НАША сметка. Плащането се извършва с наложен платеж.

ВАЖНО!

При поръчка на две опаковки, получавате отстъпка от цената и заплащате само 80 лв.

В зависимост от населеното място, на което се намирате доставката ще пристигне в рамките на няколко работни дни. Ако живеете в голям град, това ще стане в рамките на ден или два.

Можете да закупите билковата комбинация Демир Бозан и на място в дрогериите и аптеките, които предлагат продукта в София, Стара Загора и Петрич.

В полето допълнителна информация можете да посочите подробности или особености свързани с начина на доставка или адреса, които са важни, за безпроблемното достигане на Демир Бозан до вашия адрес.

Не се колебайте да опитате от природния еликсир Демир Бозан и да се докоснете до силата на билките, доказали своите лековити свойства от хилядолетия!

Демир Бозан няма да ви разочарова!

Ако желаете да си закупите Демир бозан на място, заповядайте в нашите аптеки и дрогерии. Подробен списък на дистрибуторските обекти на Демир Бозан ще намерите тук.

Моля попълнете формата с точните данни за вашата поръчка:

Вашите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за контакт (задължително)

Точен адрес, на който има човек в работно време, или офис на Еконт до поискване (задължително)

Количество (задължително)

Допълнителна информация