Демир Бозан състав

Демир Бозан състав – билкова комбинация включваща 6 билки – едни от най-лековитите билки познати у нас.

Въпреки че всяка билка е неповторима  част от природата, шестте билки в комбинация съставят точно прецизиран и уникален билков чай, за добро здраве и тонус.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Чували ли сте за билковата комбинация Демир Бозан?

Ако не сте, запознайте се с един от най-лесните и приятни начини да се избавите от редица заболявания.

Хвощ, великденче, царевична коса, блатен тъжник, котешка стъпка  и глог – това са съставките на Демир Бозан, които в комбинация ще ви избавят от много здравословни проблеми. Ето техните латински наименования, а също и как се наричат на руски. По-надолу ще кажем по 1-2 изречения за всяка от тях:

  • Блатен тъжник – Filipendula ulmaria, лабазник вязолистный, или таволга вязолистная или таволожник
  • Котешка стъпка – Clinopodium vulgare, пахучка обыкновенная, душица глухая, кошачья мята, шарушник или постельница
  • Глог – Crataegus, боярышник
  • Хвощ – Equisetum arvense, Хвощ полевой или толкачик
  • Великденче – Veronica, Вероника лекарственная
  • Царевична коса – Stigmata Maydis, кукурузные рыльца

 

хвощХвощът е билка, която се използва при проблеми с бъбреците, астма и хемороиди; освен това при маточни кръвоизливи, подагра и ревматизъм.

великденчеВеликденчето действа благоприятно при трудно зарастващи рани, висок холестерол и проблеми с нервната система, подобрява паметта и се използва за подобряване на състоянието при кожни възпаления.

царевична косаЦаревичната коса помага при възпаления на бъбреците и пикочните пътища, има диуретичен  и противовъзпалителен ефект. Помага при проблеми с повишен апетит, можете да я използвате за облекчаване на болезнената менструация. Използването на царевичната коса в билковата комбинация Демир Бозна я прави подходяща за справянето с наднорменото тегло и регулирането на холестерола.

блатен тъжникБлатният тъжник е чудена битка в борбата с депресията и лошото настроение. Освен това може да ви спаси от главоболие, без дори да подразни стомаха ви. Чудесен помощник при настинка и грип и стомашно-чревни проблеми.

котешка стъпкаКотешката стъпка повлиява положително гинекологични проблеми, бъбречни заболявания, пикочо-половата система, цистит, простатит, действа тонизиращо и успокояващо на цялото тяло; подпомага очистването на артериалната плака.

глогГлогът нормализира кръвното налягане и подобрява работата на сърцето; действа регенериращо върху цялата сърдечно-съдова система.

Гарантирано натуралният Демир Бозан състав го правят незаменим помощник при много състояние и помага да се контролират без лекарства.

Приятният вкус и аромат правят Демиер Бозан освежаваща и тонизираща напитка, която едновременно ви прави здрави и щастливи.

Ако досега не се употребявали Демир Бозан, не са колебайте да поръчате и сами ще установите неговите качества.

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0897 039 295, на които можете да получите информация!