Въпроси и отговори

Тук можете да намерите отговори на въпроси, свързани с Демир Бозан.

1. Какво е Демир Бозан?
Демир Бозан е уникална билкова комбинация, разработена по специална рецепта. Включва шест билки, които комбинирани по правилния начин събират лечебната сила на природата – глог, хвощ, великденче, блатен тъжник, котешка стъпка, царевична коса.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

2. При кои проблеми да се приема?
Демир Бозан повлиява положително дейността на целия организъм – помага за повишаване на имунната система; високо кръвно налягане; висок холестерол; диабет; косопад; страхова невроза и депресия; болки в ставите; стомашно-чревни заболявания, като язва и гастрит; кожни заболявания; проблеми с метаболизма и наднормено тегло; след прекаран инсулт, при стрес и преумора и липса на енергия; менопауза и главоболие; проблеми с бъбреците и пикочо-половата система и други.

3. Каква е дневната доза?
Демир Бозан е билкова комбинация, която се приема под формата на чай по три пъти на ден. Една кутия съдържа 90 пакетчета. Запарете едно пакетче в 150-200 мл гореща вода. Приемайте чая на гладно, преди хранене. Освен топъл, чаят може да се приема и студен, това не намалява действието му и не пречи на лечебния му ефект. Освен това можете да приготвите дозата за деня още сутринта, това също не пречи на действието му. Пийте чая за период от 2-3 месеца ,след това направете 30 дни почивка.

4. Каква е цената и как да поръчам?
Можете да поръчате по телефона: 0897 039 295, 0899 58 28 32 или чрез формата за поръчка.
1 бр. от 90 пакетчета е на цена от 43 лв.; 2 бр. – 80 лв.

5. Как става плащането?
При поръчка по телефона или през сайта чаят ще бъде доставен с куриер до няколко дни, като плащането става с наложен платеж. Доставката е за наша сметка!

6. Има ли странични ефекти?
Билковата комбинация Демир Бозан е напълно натурален продукт, който съчетава лековитата сила на природата и няма НИКАКВИ странични ефекти. Въпреки че това не е медикамент, не е препоръчително да се надвишава указаната дневна доза!

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0897 039 295, на които можете да получите информация!