Какво представлява търсеното турско лекарство за подагра Ürikoliz 300 мг?

На пазара и в интернет много се търси така нареченото „турско лекарство за подагра“. В Турция, както всички се досещаме, лекарствата за подагра са хиляди.

Свързахме се с Младен Найденов, след като намерихме негов коментар за турското лекарство при подагра. Помолихме го да даде повече подробности за него, както и да ни прати своя снимка. Ще ви бъдем благодарни, ако и вие знаете нещо за лекарството и ни дадете повече подробности. Пишете ни ТУК!

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Защо го търсят в Германия?

Уриколиз 300 мг и турско лекарство за подагра 02В България и в Германия под „турско лекарство за подагра“ най-вече се има предвид URIKOLIZ 300 MG, което съдържа 50 таблетки. То представлява аналог на унгарския Милурит от 300 милиграма, като разликата главно е в това, че таблетките в Милурита са само 30, а не 50. Иначе действащото вещество е същото – алопуринол.

Има ли разлика с Милурит?

Много се търси в Германия, където е по-трудно да намериш Милурит. Но сигурно и хората да имат по-добър ефект от Уриколиз 300, както стана и с мен. Не е тайна, че е възможно лекарства с едно и също лечебно вещество да се произвеждат по различна технология. По този начин макар и наглед съвършено еднакви, двете лечебни средства имат различен ефект. Разликата може да се дължи на начина, по който си мият машините или пък на способите за съхранение. Няма да се впускам в подробности, примерите са много, достатъчно е да се поровите из форумите.Милурит и турско лекарство за подагра 03

Заместител на Бензбромарон

Въпросният Уриколиз 300 се ползва и като заместител на Бензбромарона в Германия, който в аптеката струва около 17 евра, а може междувременно да е поскъпнал и още, не съм се интересувал. Уриколиз се произвежда от фармацевтичния магнат Сандоз и името му е гаранция за качество. Също струва около 34 лева, ако се купи от Турция. Много българи, които пътуват често до Турция, защото имат роднини, прокудени там от Възродителния процес, внасят това лекарство нелегално и го продават у нас на немного по-висока цена.

 

Бензбромарон и турско лекарство за подагра 04

Руснаците също много търгуват с него и си го купуват от Истанбул, когато ходят на екскурзии. Харесват го, защото дозировката му е тройно по-силна от тази на техния „Алопуринол Егис“, който съдържа 100 милиграма активно вещество. Но явно е и по-качествено.

Моят опит с Уриколиз

Аз лично съм изпробвал и Милурита, и Уриколиза и определено турското лекарство за подагра ми действа по-добре. Но това беше в миналото. Имах късмета да попадна на Демир бозан, който много ми помогна. Той е добър и при диабет. Лошото е, че първо купих фалшив Демир бозан. След като прочетох няколко добри отзива за него във връзка с лечение на подагра, аз се порових в интернет и видях, че има най-различни видове с това име – за 9 лева, за 12 лева, на капки и на какво ли още не. Естествено, понеже съм българин, първо купих от евтиното. Нулев ефект.

Демир бозан и ментетата

Псувах на глас всички измамници, които продават всякакви боклуци и лъжат хората. И с право съм псувал. Но после научих случайно, че има много ментета и че всъщност аз съм се минал, като съм търсил най-евтиното. Знаете как е – който купува евтино, плаща скъпо. Затова поръчах втори път, вече от истинската комбинация, която е с марка „Фарма витал“. Тя също е по турска рецепта, внесена у нас от ходжите още по турско робство.

Как се пие чаят?

Приготвя се като чай, който може да се пие и студен. Важното е да се пие три пъти в деня, за да имате ефект след около месец редовно вземане. Залива се пакетчето с вряла вода и се оставя да се наседи и да изстине за около 10-15 минути, после се пие.

Младен Найденов турско лекарство за подагра 01

Младен Найденов

Тези билки (ако вземете от оригиналните, разбира се) свалят пикочната киселина за около месец и можете да се прегледате и да се убедите в резултатите от приема веднага след като сте ги пили всеки ден в продължение на 30 дни. Аз, откакто го пробвах, не се интересувам толкова от темата, но тъй като ме бяха питали на много места за това турско лекарство за подагра, седнах да напиша тези подробности и обяснения. А щом ще кажа за таблетките, трябва да кажа и за чая, защото в крайна сметка билките бяха това, което ме излекува.

Младен Найденов, Берлин

Вижте и ТОВА:

Демир Бозан при подагра

Още в нашите източници (на турски и английски): Какво представлява Уриколиз? Лекарствено описание. Дозировка и приложение.

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0898/543 752, на които можете да получите информация!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *