Турско лекарство за подагра: Уриколиз 300 mg tablet и Милурит

Откъде се взима прочутото турско лекарство за подагра, цена. Внос на Уриколиз 300 mg tablet от Турция. Има ли вреда от търсения турски Милурит? Как се купува Benzbromaron AL 100 от Турция

Алопуринол е лекарствено съединение, което се изписва на болни от подагра, когато в кръвта има повишено съдържание на пикочна киселина. Фармацевтични компании по света произвеждат с тази съставка собствени патентовани марки. У нас са особено известни Ürikoliz и Милурит. Второто е в редовна продажба, а първото се внася от Турция от частни лица. Затова е получило прозвището „турско лекарство за подагра“.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Алопуринол предпазва от сериозни усложнения. Лекарството се противопоставя на отлагането на уратни кристали (соли на пикочната к-на) в ставния хрущял. То върши това чрез нарушаване на синтеза на пикочна к-на. Потиска ензим, който участва в този процес, поради което се получава редуциране на концентрацията и разтваряне на образуваните урати.

Мнение №1: Ürikoliz 300 mg и моята победа над подаграта

турско лекарство за подагра, Михаил Попов от Хасково

Михаил Попов от Хасково

Внуших си, че искам само Ürikoliz. Разбирах, че не съдържа някаква изключителна съставка. Разбирах, че е алопуринол като Лодирик, Милурит и другите. Но в Ürikoliz дозата беше тройно по-висока от продаваните у нас еквиваленти. Предположих, че неговото производство е по-модерно и съответно лекарството – по-качествено.

Включих се в няколко фейс-групи за поръчки от Турция. Имаше и специализирани за доставка на лекарства. Бързо открих човек, който да ми внесе Ürikoliz 300 – срещу по-висока, но горе-долу разумна цена.

Сега за резултата: Ürikoliz сработи и следващите ми изследвания показаха подобрение. Щях да съм доволен, ако имах и осезаемо облекчение. Но аз се чувствах все така зле – като инвалид с ограничени движения и постоянна болка.

Тогава включих към средствата, които и без това пиех, Демир бозан. За него имаше изобилно положителни отзиви, включително от мои лични познати. С Ürikoliz се оказаха перфектна комбинация. Пикочната к-на продължи да спада, но с билките спаднаха и болките, и ограниченията. Подпухването отмина, зачервяването отшумя.

Не мога да дам приоритет на Алопуринол или на Демир бозан. При мен те се комбинираха за максимален резултат – и отлични кръвни показатели, и премахване на симптоматиката. Знам, че болестта не си е отишла, но Демир бозан я държи в спящо състояние.

Михаил Попов от Хасково

Можете да видите мнения за „Демир бозан“ и да го поръчате за 43 лева ТУК!

На пазара и в интернет много се търси така нареченото „турско лекарство за подагра“. В Турция, както всички се досещаме, лекарствата за подагра са хиляди. Свързахме се с Младен Найденов, след като намерихме негов коментар за турското лекарство при подагра. Помолихме го да даде повече подробности за него, както и да ни прати своя снимка. Ще ви бъдем благодарни, ако и вие знаете нещо за лекарството и ни дадете повече подробности. Пишете ни ТУК! Ето и разказа на г-н Найденов:

Защо го търсят в Германия?

Уриколиз 300 мг и турско лекарство за подагра 02, турски милуритВ България и в Германия под „турско лекарство за подагра“ най-вече се има предвид URIKOLIZ 300 MG, което съдържа 50 таблетки. То представлява аналог на унгарския Милурит от 300 милиграма, като разликата главно е в това, че таблетките в Милурита са само 30, а не 50. Иначе действащото вещество е същото – алопуринол.

Има ли разлика с Милурит?

Много се търси в Германия, където е по-трудно да намериш Милурит. Но сигурно и хората да имат по-добър ефект от Уриколиз 300, както стана и с мен. Не е тайна, че е възможно лекарства с едно и също лечебно вещество да се произвеждат по различна технология. По този начин макар и наглед съвършено еднакви, двете лечебни средства имат различен ефект. Разликата може да се дължи на начина, по който си мият машините или пък на способите за съхранение. Няма да се впускам в подробности, примерите са много, достатъчно е да се поровите из форумите.Милурит и турско лекарство за подагра уриколиз 300

Заместител на Бензбромарон

Въпросният Уриколиз 300 се ползва и като заместител на Бензбромарона в Германия, който в аптеката струва около 17 евра, а може междувременно да е поскъпнал и още, не съм се интересувал. Уриколиз се произвежда от фармацевтичния магнат Сандоз и името му е гаранция за качество. Също струва около 34 лева, ако се купи от Турция. Много българи, които пътуват често до Турция, защото имат роднини, прокудени там от Възродителния процес, внасят това лекарство нелегално и го продават у нас на немного по-висока цена.
benzbromaron al 100 турция и турско лекарство за подагра 04

Руснаците също много търгуват с него и си го купуват от Истанбул, когато ходят на екскурзии. Харесват го, защото дозировката му е тройно по-силна от тази на техния „Алопуринол Егис“, който съдържа 100 милиграма активно вещество. Но явно е и по-качествено.

Моят опит с Уриколиз

Аз лично съм изпробвал и Милурита, и Уриколиза и определено турското лекарство за подагра ми действа по-добре. Но това беше в миналото. Имах късмета да попадна на Демир бозан, който много ми помогна. Той е добър и при диабет. Лошото е, че първо купих фалшив Демир бозан. След като прочетох няколко добри отзива за него във връзка с лечение на подагра, аз се порових в интернет и видях, че има най-различни видове с това име – за 9 лева, за 12 лева, на капки и на какво ли още не. Естествено, понеже съм българин, първо купих от евтиното. Нулев ефект.

Демир бозан и ментетата

Псувах на глас всички измамници, които продават всякакви боклуци и лъжат хората. И с право съм псувал. Но после научих случайно, че има много ментета и че всъщност аз съм се минал, като съм търсил най-евтиното. Знаете как е – който купува евтино, плаща скъпо. Затова поръчах втори път, вече от истинската комбинация, която е с марка „Фарма витал“. Тя също е по турска рецепта, внесена у нас от ходжите още по турско робство.

Още в нашите източници (на турски и английски): Какво представлява Уриколиз? Лекарствено описание. Дозировка и приложение.

Как се пие чаят?

Приготвя се като чай, който може да се пие и студен. Важното е да се пие три пъти в деня, за да имате ефект след около месец редовно вземане. Залива се пакетчето с вряла вода и се оставя да се наседи и да изстине за около 10-15 минути, после се пие.

Младен Найденов турско лекарство за подагра urikoliz 300 mg 50 tablet

Младен Найденов

Тези билки (ако вземете от оригиналните, разбира се) свалят пикочната киселина за около месец и можете да се прегледате и да се убедите в резултатите от приема веднага след като сте ги пили всеки ден в продължение на 30 дни. Аз, откакто го пробвах, не се интересувам толкова от темата, но тъй като ме бяха питали на много места за това турско лекарство за подагра, седнах да напиша тези подробности и обяснения. А щом ще кажа за таблетките, трябва да кажа и за чая, защото в крайна сметка билките бяха това, което ме излекува.

Младен Найденов, Берлин

Вижте и ТОВА:

Демир Бозан при подагра

Мнение №2: Има ли вреда от Милурит и как се справих

Леонид Жеков, вреда от как се пие уриколиз 300 mg цена

Леонид Жеков от София

Препоръчаха ми турското Юриколиз, у нас погрешно го изговарят Уриколиз. Включих се в тези еднодневни екскурзии, които ги правят за пазар. Хем разходка, хем да се заредя. Самото лекарство там е едва ли не без пари, но с пътя и разходите излиза повече. Но кой ти гледа – подробности! Важното беше да се оправя.

Започнах да пия Юриколиз, но пандемията ми пресече пътя до Турция. Чудех се дали да го заменя с Милурит. Четох във форумите някои съмнения за вреда и прочее, макар че нямаше и грам доказателства в тази посока. Все пак не се престраших, имаше някакво неизказано съмнение. Предпочетох да взема билки, докато се освободи пътуването до Турция.

Най-качественият билков продукт за подагра е Демир бозан. Рецептата му също е турска, но билките са български. Лекарство е, според мен, макар че е във вида на чай. Благодарение на Демир бозан кръвта ми се очисти и пикочната спадна. Най-ясно се видя ефектът при зачервяването и паренето – те изчезнаха почти мигновено.

Чудя се дали да се върна към турското лекарство за подагра, когато пак стане достъпно да се ходи до Турция, или да остана на билки. Доволен съм от Демир бозан, и той е съвсем безопасен. Заради това се чудя. Вие какво ще кажете?

Леонид Жеков от София

Можете да видите мнения за „Демир бозан“ и да го поръчате за 43 лева ТУК!

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0897 039 295, на които можете да получите информация!
3/5 - (3 votes)

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Турско лекарство за подагра: Уриколиз 300 mg tablet и Милурит

  1. Към г-н Жеков: винаги е за предпочитане естественото, природното, щадящото пред химията, лекарството, агресивното средство. Казвам ви го като фитотерапевт с 18 г. стаж. Ако лекарство и билка ви дават един и същ ефект, тогава категорично изберете билката. Това е принцип!

  2. Имам подагра на ръцете, какво ще ми препоръчате. Много чета за турското лекарство, но не мога да се реша – дали в Турция хигиената е на ниво? Не съм напълно спокойна…

  3. Баща ми пи Демир бозан – яко противовъзпалително! Паренето и болката му минаха на момента, а после проходи стабилно. Само внимавайте с Демир бозан, защото има ментета, а никак не са евтини.

  4. Здравейте! Интересувам се за турското лекарство за лечение на подагра – Allopurinol 300 mg . Каква е цената и как става заплащането! Благодаря Ви предварително!

    • Здравейте, Надежда. Ние не се занимаваме с продажба на лекарства. Статията е информационна. Моля, потърсете други места, от които да си купите Алопуринол, Милурит или Уриколиз.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *