Демир Бозан при подагра

Демир Бозан при подагра действа чрез пречистване на кръвта и по този начин помага на тялото да се избави от натрупаните токсини

Прекомерното хранене и неразумната употреба на алкохол водят до редица здравословни проблеми. Тъй като тези проблеми се появяват постепенно, с течение на годините в следствие на натрупване на токсини в тялото, то човек трудно може да разбере, че нездравословния начин на живот му е докара сериозни здравословни проблеми.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Открихме Найден Ангелов от Смолян във Фейсбук, където той споделяше за успешния си опит с Демир бозан при справянето с подаграта. Помолихме го за разрешение да публикуваме отзива му и да ни изпрати своя снимка.

При подагра спрях Колхицина с билки

Пиех дълго време Колхицин за подаграта по едно хапче на всеки три часа, когато имах остър непоносим пристъп. Но с това си развалих стомаха и червата. Постоянно ми се гадеше и повръщах. Също така ми казаха да го спра, защото и черният дроб е започнал да се поврежда. Щях да се отровя с тези хапове. Затова потърсих билки за черен дроб. Оказа се, че Демир бозан от 43 лева е и за черен дроб, и за подагра. Пих го три месеца, като успоредно с това вземах и лекарствата. На третия месец се оправих и вече не пия нищо.

Найден Ангелов. Демир бозан при подагра

Найден Ангелов

Цялата работа е да се прави чаят сутринта и да се пие на три пъти през деня. Може и студен да се пие. Не е нужно постоянно да се прави чай през целия ден. И, разбира се, някаква диета трябва да се започне, защото искаме да махнем причините, пораждащи подаграта. Чаят работи без грешка! Пикочната ми киселина започна да се намалява още през първия месец. На втория беше в поносимо ниво.

Найден Ангелов, Смолян

Още информация на английски ТУК: За лечението на подагра по официалния начин.

Причини за подаграта и справяне със симптомите

Подаграта е едно от тези заболявания,които се появяват, когато съвършения механизъм, по който работи тялото ни започва да среща трудности със справянето с прекалено многото токсини.

След появата на подаграта човек започва да приема куп медикаменти, принуден е да се подложи на диета, която трябва да спазва до края на живота си. Но това става все по-трудно и човек не може да се откаже завинаги от всички изкушения. И когато се подадем на изкушението подаграта чака готова да атакува.

демир бозан при подаграЗа да не се въртите в омагьосан кръг се доверете на билковата комбинация Демир Бозан. Вместо да опитвате всички лекарства, които съществуват, пийте Демир Бозан по три пъти на ден и ще видите, че подаграта може да си отиде и отново да се радвате на живота си.

Благодарение на Демир Бозан се пречиства кръвта, болката намалява и изчезва необходимостта по строга диета. Освен че лишава човек от любимите му храни и напитки една рестриктивна диета, каквато се налага, когато човек страда от подагра води до появата на безпокойство и прекомерна нервност – все неща, които влошават начина на живот и става предпоставка за появата и на други здравословни проблеми.

Можете отново да водите нормален начин на живот, да се радвате на храната, да се срещате с приятели, без да се притеснявате за обострянето на подаграта.

Приемайте чая Демир Бозан по три пъти на ден и ще усетите невероятно облекчение, без лекарства – само със силата на билките от природата.

Моето чистене на пикочна киселина с билки

Виктор, чистене на пикочна киселина

Виктор Стоянов от Варна

Моите причини за подагра си бяха точно много ядене и пиене. Симптомите дойдоха на 48-годишна възраст, като се почна от подуване на палеца и се стигна до кризите. Успоредно с Аденурика пих билки Демир бозан, които стават за чистене на пикочна киселина от кръвта. На петата седмица палецът се нормализира, оправиха се и референтните стойности на пикочната. Тези билки добре чистят кръвта, плюс това действието им е трайно.

Виктор Стоянов, Варна

Вижте и ТОВА:

Турско лекарство за подагра: Уриколиз 300 mg tablet и Милурит

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0897 039 295, на които можете да получите информация!
2.6/5 - (5 votes)

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *