Демир Бозан при подагра

Демир Бозан при подагра действа чрез пречистване на кръвта и по този начин помага на тялото да се избави от натрупаните токсини

Прекомерното хранене и неразумната употреба на алкохол водят до редица здравословни проблеми. Тъй като тези проблеми се появяват постепенно, с течение на годините в следствие на натрупване на токсини в тялото, то човек трудно може да разбере, че нездравословният начин на живот му е докарал сериозни здравословни проблеми.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Открихме Найден Ангелов от Смолян във Фейсбук, където той споделяше за успешния си опит с Демир бозан при справянето с подаграта. Помолихме го за разрешение да публикуваме отзива му и да ни изпрати своя снимка. Ето какво разказа той с повече подробности за своя опит:

При подагра постепенно спрях Колхицина

Пиех дълго време Колхицин за подаграта по едно хапче на всеки три часа, когато имах остър непоносим пристъп. Но с това си развалих стомаха и червата. Постоянно ми се гадеше и повръщах. Също така ми казаха да го спра, защото и черният дроб е започнал да се поврежда. Щях да се отровя с тези хапове. Затова потърсих билки за черен дроб. Оказа се, че Демир бозан от 43 лева е и за черен дроб, и за подагра. Пих го три месеца, като успоредно с това вземах и лекарствата, защото е задължително да не се спират рязко. На третия месец се оправих почти напълно и вече не пия нищо като химия. Как стана това?

Найден Ангелов. Демир бозан при подагра

Найден Ангелов

Цялата работа е да се прави чаят сутринта и да се пие на три пъти през деня. Може и студен да се пие. Не е нужно постоянно да се прави чай през целия ден. И, разбира се, някаква диета трябва да се започне, защото искаме да махнем причините, пораждащи подаграта, а не само симптомите. Чаят работи без грешка! Пикочната ми киселина започна да се намалява още към края на първия месец редовна употреба. На втория вече беше в поносимо ниво.

Още информация на английски ТУК: За лечението на подагра по официалния начин.

Причини за подаграта и справяне със симптомите

Подаграта е едно от тези заболявания, които се появяват, когато съвършения механизъм, по който работи тялото ни започва да среща трудности със справянето с прекалено многото токсини.

демир бозан при подагра

След появата на подаграта човек започва да приема куп медикаменти, принуден е да се подложи на диета, която трябва да спазва до края на живота си. Но това става все по-трудно и все пак не можеш да се откаже завинаги от всички изкушения. И когато се подадеш, подаграта чака готова да атакува отново.

За да не се въртите в омагьосан кръг, може да изпробвате билковата комбинация Демир Бозан. Вместо да опитвате всички лекарства, които съществуват, пийте Демир Бозан по три пъти на ден и ще видите, че може отново да се радвате на живота си.

Снимка на билката Демир бозан (комбинация)

Снимка на оригиналния Демир бозан. Не се лъжете да купувате евтини ментета!

Благодарение на Демир Бозан се пречиства кръвта, болката намалява и изчезва необходимостта от по-строга диета. Освен че те лишава от любимите ти храни и напитки една рестриктивна диета, каквато се налага, води до появата на безпокойство и прекомерна нервност – все неща, които влошават начина на живот и стават предпоставка за появата и на други здравословни проблеми.

Можете отново да водите нормален начин на живот, да се радвате на храната, да се срещате с приятели, без да се притеснявате за обострянето на подаграта.

Приемайте чая Демир Бозан по три пъти на ден и ще усетите невероятно облекчение, без лекарства – само със силата на билките от природата.

Найден Ангелов, Смолян

Моето чистене на пикочна киселина с билки

Виктор, чистене на пикочна киселина

Виктор Стоянов от Варна

Моите причини за подагра си бяха точно много ядене и пиене. Симптомите дойдоха на 48-годишна възраст, като се почна от подуване на палеца и се стигна до кризите. Успоредно с Аденурика пих билки Демир бозан, които стават за чистене на пикочна киселина от кръвта. На петата седмица палецът се нормализира, оправиха се и референтните стойности на пикочната. Тези билки добре чистят кръвта, плюс това действието им е трайно.

Виктор Стоянов, Варна

Вижте и ТОВА: Турско лекарство за подагра. Уриколиз, турският Милурит. Цена и листовка. Откъде може да се купи? Как се пие?

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0897 039 295, на които можете да получите информация!
2.6/5 - (5 votes)

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *