Билки за депресия ме спасиха след раждането

Ще ви разкажа как съумях да се освободя от депресията с билки или по-точно как билки за депресия ми помогнаха да оживея

maya-angelova-depresiaПреди две години родих за първи път  – прекрасно момиченце, но радостта ми бе помрачена от ужасяваща следродилна депресия. Въпреки че бях чувала за това състояние, смятах, че на мен няма да ми се случи. Но уви, придобих много горчив опит.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Около месец след раждането на дъщеричката ми изведнъж загубих желание за живот. Буквално започнах да се влача като парцал – не можех да спя пълноценно, кърмата ми намаля драстично, детето усещаше, че майка му не е добре и постоянно плачеше. Съпругът ми виждаше, че нещо с мен не е наред и реши, че е добре да потърсим специалист. Заведе ме на психолог, който веднага отсече, че спирам да кърмя и започвам да пия лекарства. Аз нямах сили да се противопоставя, а мъжът ми слушаше съветите на лекаря. Започнах да пия въпросните лекарства, но състояние то ми се влоши – единственото, което правех, бе да лежа и да гледам в една точка. Докато малката ми принцеса растеше, аз линеех с всеки изминал ден. Нито можех да я нахраня, нито да я изведа на разходка. След като родих, бях 65 килограма, 4 месеца след това бях не повече от 50. Когато вече бях достигнала дъното и смятах, че съвсем скоро ще умра, сестра ми буквално ме застави да започна да пия чая Демир Бозан.

Дори и не помня от къде бе научила за него, но само за месец аз станах нов човек. В началото го пиех просто защото нямах сили да противореча на близките си. Бавно започнах да се събуждам или по-точно да се раждам отново. Постепенно станах майка и съпруга – нещо, което не бях в продължение на цели 5 месеца. Приемът на тази билкова комбинация ми помогна да започна да се радвам на дъщеричката си и да бъда пълноценен човек. По-късно научих, че производителите на чая не препоръчват той да се приема от бременни, кърмачки и малки деца. Но вече беше късно. Билките бяха свършили своята работа. А всъщност причините те да не се разрешават на тези три групи от хора се свеждат до това, че те и техните родители са склонни да отдават всичко на билките. И с най-голяма охота отдават на билките именно тези свои проблеми, които не се дължат на тях.

Мая Ангелова, на 32 години

Билки за депресия ме спасиха след раждането
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *