Кой чай за диабетици да изберем? Биопрограма, Демир бозан или др. против диабет?

В тази статия ще разгледаме най-популярните чайове против диабет в търсене на най-добрия чай за диабетици, който може да ви свърши работа.

Има готови чайове, които се продават абсолютно навсякъде и носят задължително етикета „против диабет“. Някои от тях струват стотинки, други – десетки левове. А трети можем да си приготвим сами от подръчни средства в кухнята, за които приемаме, че са без пари, понеже вече са купени отдавна и няма тепърва да се харчим за тях.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Чай за диабетици „Биопрограма“ с канела

Най-разпространен от „пазарските“ чайове е чаят за диабетици на „Биопрограма“. Струва лев и 13 стотинки, съдържа канелени кори (които се използват и при домашния чай и са страхотно средство, особено ако сте сигурни, че са хубави). Биопрограма твърдят, че канелените кори са 5 процента от цялото твърдо съдържание на пакетчето.

Също така вътре слагат и царевична коса, която, ако можете отнякъде да си я наберете прясна и чиста, винаги е добре да си правите чай от нея. Помага много за свалянето на захарта. Разбира се, дългото съхранение отслабва свойствата ѝ.

Бобовите шушулки са третата съставка от чая на „Биопрограма“, като още добавят вътре и глухарче на стръкчета, ментови листа, брезови листа, камшикови стръкчета и червена боровинка също на стръкчета. Чайчето за диабетици е прекрасно и може да се пие спокойно и по-продължително време. При всички случаи няма да навреди.

Чай за диабетици 02 Биопрограма с канела

Чай „Биопрограма“ за диабетици е с канела.

Студен чай за диабетици. Само домашен!

Много се търси нещо готово, което да отговаря на формулировката „студен чай за диабетици“, но точно тук хората не намират каквото им трябва, защото по правило се произвеждат какви ли не боклуци и се наричат „студен чай“. Даже и модерно на опаковката им да пише, че са подходящи за диабетици, само защото не съдържат захар. Но вместо захар почти всички от тях съдържат подсладители, които са по-вредни от захарта. Доказано е. Плюс това те не само че не са за диабетици, но и не са чайове. Категорично ви съветваме да не си купувате нищо, на което пише „студен чай“. Ако толкова ви се пие чай, който да е студен, направете си истински чай и си го изстудете. Така няма да се отровите, а може и да имате полза за лечението на диабет. Добри варианти за студен чай са:

 • Студен чай от червена боровинка;
 • Студен чай от люляк;
 • Студен чай от лайка;
 • Студен градински чай (салвия);
 • Студен чай от канела;
 • Студен чай от царевична коса;
 • Студен зелен чай;
 • Студен черен чай.

Запарвате, изстудявате, може да добавите и лед и няма да се отровите.

Демир бозан като чай за диабетици

Демир Бозан пречиства кръвта, регулира кръвната захар и кръвното налягане, както и други съставки на кръвта, които са свързани с т.нар. полиметаболитен синдром, който засяга трите видя обмяна на веществата – белтъчната, мастната и захарната. Билковата комбинация под формата на чай е предназначена да балансира тези три неща.

В следствие на нарушената обмяна на веществата може да се стигне до появата на диабет, подагра или други сериозни заболявания, които влошават здравето и начина на живот.

При състояния, при които показателите са завишени, но все още не се е стигнало до развиването на сериозно заболяване, чаят Демир Бозан може да направи чудеса. При редовна употреба на билковата комбинация показателите се нормализират и човек започва да се чувства много по-добре и без приема на медикаменти. Но чаят е много резултатен и дори при развити симптоми на напреднал диабет. Трябва да прочетете отзивите на хората. Даваме линк към тях по-долу в тази публикация.

Някои дори твърдят, че са се излекували от по-напреднали форми на диабет, както от тип 1, така и от тип 2. Лечебният ефект се дължи на това, че Демир бозан отстранява самите причини за възникването на диабета, без да създава причини за нови заболявания. Знаете например, че при някои от лекарствата за сърце като страничен ефект човек се разболява от подагра. Някои лекарства за подагра като страничен ефект водят със себе си диабет. И тъй нататък. Обикновено когато на човек му се каже, че ще трябва да пие дадени хапчета до края на живота си, това означава, че страшните болести тепърва започват да се появяват и всичките са до последно. Нямат излекуване.

Истинският Демир бозан (за разлика от фалшификатите), който се произвежда от „Фарма витал“ и струва 43 лева, не вкарва хората в такъв цикъл, а помага да се излекуват почти напълно, ако не и на 100% от болестите, които в други случаи изглеждат като нелечими. Така се получава, защото билките успяват да мобилизират собствените сили на организма, с което му дават възможност сам да се справи със симптомите. Но това не може да се каже за по-евтините имитации на Демир бозан, които са залели пазара. Говорим само за оригиналния чай.

Автентичният Демир бозан е идеален при диабет, защото той премахва самите душевни причини за неговото възникване.

Чай за диабетици 01 Демир бозан

Така изглежда истинският Демир бозан, не се подлъгвайте по евтини ментета!

Редица заболявания, дори и такива като диабета, често пъти са свързани с прекомерния стрес и психическото натоварване. Затова освен чисто физически, Демир Бозан помага и за успокояване на нервната система, човек става по-спокоен и уравновесен, по-лесно се справя с психическото натоварване. А това намалява драстично риска от развитието на диабет.

Стресът е сериозен рисков фактор за появата на диабет и работата върху намаляването му е много важна. Стресът провокира и отключва редица заболявания, които могат да бъдат избегнати. За това Демир Бозан е чудесен начин да намалите стреса в живота си, преди здравословното ви състояние да се е усложнило.

Заедно с нормализирането на кръвната захар Демир Бозан сваля и количеството на стресовите хормони, комплексното му действие създава предпоставки за чудесно здраве и тонус.

За да може ефектът да бъде пълен, човек трябва да се съобразява с какво се храни – да не се прекалява със сладките и тестени изделия, да се консумират повече плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни, да се прекарва повече време на открито и да се повиши физическата активност.

Демир Бозан се приема лесно и приятно под формата на чай три пъти на ден и така можете да предотвратите появата на диабет или да контролирате диабета без усилия.

Вижте непременно и ТОВА: Как се преборих с диабета, ползвайки чай за диабетици!

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0898/543 752, на които можете да получите информация!

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Кой чай за диабетици да изберем? Биопрограма, Демир бозан или др. против диабет?

 1. Много съм пила така наречения чай за диабетици „Цяръ“, за който мога да кажа, че изобщо не ми е помогнал. И този чай с канела, който ми го хвалите в статията, също не действа. Съвсем друго се получава, ако сами си сложите канела в чая. Прочетете малко за канелата. Има канела евтина, която не помага при диабет, но има и хубава, истинската цейлонска канела. Само тя върши работа. Но автентичната канела е скъпа и много трудно се намира. Един такъв чай с нея омирисва целия ви апартамент и после цял ден не можете да го измиришете. Но показателите ви падат и после ставате канелен човек. На мен ми бяха донесли реално такава канела и я пих и видях, че има полза. Но после се спрях на Демир бозан и той ми помогна трайно да намаля захарта и да се оправя. Сега си го пия от време на време, за да предотвратя евентуално повторение.

 2. Пил съм билкови хапчета за диабет Глюконорм плюс, които са на Милко Тошков и са хубави. Става и така нареченият Шугърлоу, колкото и гадно да звучи. Това са пак таблетки и свалят кръвната захар. Но от всичко, което съм пробвал, само билковата комбинация Демир бозан ми е подействала в траен аспект. Всъщност те са много билковите комбинации Демир бозан и повечето не помагат, защото са долнопробна и евтина фалшификация. Даже и вредят, мога да свидетелствам за това, ако има съд. Те вдигат захарта. Само тази формула, която е на 43 лева и се произвежда от „Фарма витал“, само тя е хубава, да не се объркате. Аз също съм се подвеждал и съм се хвърлял на евтиното като риба на червей. Но това е глупаво. Не постъпвайте като мен. Правил съм грешки и затова си признавам, за да не се подвеждат други хора и да не стават балъци за някой лев по-малко. Тук говорим за диабет и за лечение. Спестовността е за здравите!

 3. Има лечение на болестта диабет и то е само с билки, защото хапчетата, особено като ви се каже, че до края на живота си ще ги пиете, е най-вероятно да ви разболеят от други нелечими болести. Те не само че няма да ви излекуват, но и ще ви добавят я сърдечни проблеми, я подагра, я друго. Ние пак трябва да си пием хапчетата, но успоредно с тях да върви билковото лечение. Защото иначе няма надежда. Иначе като ти се каже, че нещо ще го пиеш цял живот, все едно ти казват лягай и умирай. Демир бозан е добър, ако е от хубавия. Той е добро съпътстващо лечение, заедно с лекарствата, това са необходимите билки, които дават не само надежда, но и реални подобрения. Чай е, не е хапчета, и може да се пие колкото си искате, но не по-малко от 3 пъти на ден за месец, ако искате да има полза. Приемете го като моята история под наслов „Как се излекувах от диабет“. Макар че никой не ти дава гаранция. От 3 години съм с нормални показатели. Внимавам какво ям и периодично пия чайчето. Надявам се, че този ужас няма да се върне.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *