Моите хапчета за сън без рецепта и билки, които ме спасиха

Искам да ви споделя своя опит с всякакви хапчета за сън без рецепта, които съм пробвала. И кои билки за нерви ми свършиха работа в крайна сметка.

Най-популярното от тях е мелатонинът, обаче някъде видях, че може да бъде доста вреден и в интерес на истината вече не ми действа така, както в началото. Но така или иначе повечето от тези лекарства за безсъние, които ми попаднаха, малко или много съдържаха именно мелатонин и нямах особено значителен избор.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

1. Мелатонин

хапчета за сън без рецепта - 0132

Мелатонинът е навсякъде!

Мой познат доктор ме убеждава, че няма нищо вредно в мелатонина, поне в сравнение с останалите хапчета, защото другите минават вече в графата успокоителни, което далеч не е успокояващо, а е направо тревожно. Така се получава заради пристрастяването към тях.

2. Мента, валериана и глог

хапчета за сън без рецепта - 01

Валериана, мента и глог

Другият хит сред хапчетата за сън, това е комбинацията от мента, глог и валериана. Но и тя с времето спира да действа. Временно действието й може да се усили с чаша топло мляко с мед или чай от маточина. Ако не обичате да пиете чай (все пак преди лягане чай означава да се събудите отново в три и половина през нощта и да ходите до тоалетна), можете да гълтате и маточина на таблетки. Това са яки билки за безсъние все пак, но не са перфектните.

3. Хапчета маточина

хапчета за сън без рецепта - 01454Има много хубави хапчета маточина на д-р Тошков. Ако обаче не отстраните причината за безсънието, скоро и таблетките маточина ще спрат да ви действат.

4. Чай от липа

Пак в графата чайове е чаят от липа, който много хубавичко отпуска. Може да се вземе като англичаните с чаша прясно мляко, за всеки случай. Но пак организмът привиква и спират да действат.

5. Неолексан

Неолексан съм го взимала без рецепта и като лекарство за нерви. Но те напоследък по аптеките отново спряха да искат рецепти, така че можеш да си купиш всякакви хапчета за сън. Специално неолексанът е окей, но има разни странични ефекти, за които ще научите от описанието му.

6. Демир бозан – лечението

хапчета за сън без рецепта - 01765

Маринела Петрова

Единственото, което трайно ме отърва от безсънието, това е чаят Демир бозан. Той трябва да се взима три пъти на ден, ако искаме да имаме хубав и постоянен ефект след около месец употреба, за по-упоритото безсъние трябват и два месеца.

Но спиш здраво и нямаш ядове.

Не е нужно да се пие непосредствено преди лягане, няма пристрастяване, няма нищо. Пробвайте и ми пишете! Ще проверявам коментарите под това писмо за вашите отзиви!

Маринела Петрова, Стара Загора

Моите хапчета за сън без рецепта и билки, които ме спасиха
4.1 (82.22%) 9 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *