Чай Демир бозан за отслабване. Мнения и отзиви

Мнения и отзиви за чая Демир бозан за отслабване. Има ли го на капсули? Как да се познаем фалшификатите?

С помощта на билки за отслабване си намалих апетита и успях да отслабна. Ползвах и хапчета, но не ми помогнаха особено много. Три отзива.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Публикуваме няколко отзива за билките за отслабване, които получихме в резултат на допитване в нашата група във Фейсбук „Рецепти на древните лечители“. Помолихме участниците в допитването за позволение да ги публикуваме заедно с техни снимки и те се съгласиха.

Отзив №1: Моите билки за отслабване

Имам траен интерес към всякакви билки, но напоследък ми се наложи да се поинтересувам от съществуващите билки за отслабване, тъй като бях качила много килограми. Изпробвах на себе си различни лечебни растения и мога да ги опиша тук, както и резултата, който имах от тях.

Магданоз и други диуретици
Милица Стоянова билки за отслабване

Милица Стоянова ни написа този текст за билките за отслабване

При тях се отслабва от това, че ходиш постоянно по малка нужда и така изхвърляш течностите. Идеални са, когато наднормените килца се дължат на събиране на течности. Този случай се познава по това, че успоредно с напълняването се появяват и множество отоци, събира се вода в организма и тя трябва да се изхвърли. Таква са следните билки:

 • Магданоз – може да се слага обилно в салати, но може и да се прави специална магданозена салата с малко доматче, лимон, олио и други подправки на вкус. Също са добри и магданозените кюфтета, но от тях се напълнява. Но ако искате да махнете само водата, пак стават, ако нямате склонност към напълняване не чрез натрупване на течности, а по обичайния начин.
 • Тези билки махат отоците. Към тях спадат още и сокът от бъз, компотът и сиропът също действат добре
 • Коренът от репей е много добър. От него се прави чай и отвари, и други варианти има, поинтересувайте се.
 • Червената детелина е страхотна за повече уриниране.
 • Хвойната е великолепна. Става дума за нейните плодове, от които се извлича сиропче. Те се варят в тенджера и течността се прецежда.
 • Но не бива да се прекалява, защото заедно с водата излизат и полезните вещества от организма и може да се увредите.
Билки, които стопяват калориите

Те действат, като оправят метаболизма, тоест обмяната на веществата. Такива са:

 • Глухарчето във всичките му разновидности – корен, листа, цвят, стъбла и тъй нататък. Но то е доста горчиво и едва ли ще ви хареса на вкус. Слага се мед към него, а от меда се пълнее.
 • Маточината топи калориите и може да се пие сериозно, но действа отпускащо и успокояващо и е възможно през целия ден да ви се спи.
 • Листата от орех са интересни, но трябва много да се внимава с количествата, защото могат и да ви отровят.
Билки, които пречистват черния дроб
Пепа Маринова, Демир бозан за отслабване

Пепа Маринова (видеото с нея е по-долу).

Те дават сила на основния орган в тялото, който се грижи за равновесието в организма, включително и за нормалното тегло. Ако нещо не ви е наред с черния дроб, ще започнете да пълнеете или да отслабвате. Такива билки са:

 • Семената от белия трън, които се намират навсякъде;
 • Коренът от глухарче, за който споменах по-горе;
 • Вратигата – много популярна българска билка
 • и листата от бреза. Това масово се ползва в Русия, не че много им е помогнало.
Разхлабващи билки
 1. Най-напред това е сената, с която обаче, ако прекалите, можете да имате неприятности. Известна е още и като майчин лист.
 2. Хубав е и зърнастецът. Той действа с натрупване и трябва да сме търпеливи с него.
Хапчета против апетит

А ето ги и любимите ми хапчета за потискане на апетита:

Гарциния камбоджа е прехвалено нещо според мен, но за моментно намаляване на апетита става. Цената му е почти 23 лева без доставката, което за мен е много скъпо спрямо слабия му ефект.

Хром пиколинат е класическо средство и доста по-евтино. Ако попаднете на промоция, можете да го вземете за 12-13 лева без доставката. Дори лекари го препоръчват и се изучава от фармацевтите като действащо средство. Но има странични ефекти и противопоказания, естествено. Също при по-дълъг прием може да се видите в чудо.

Канела на таблетки. Това е чудесно, но струва отново много скъпо – 36 лева за 120 капсули на НАУ фудс. По-добре излапайте едно цяло пакетче канела, а още по-добре си смелете в кафемелачка канела на пръчки. Това е истината. Само че ви трябва хубава индонезийска канела. Да не вземете някакъв боклук!

Някои опасности

Всичко това е изпробвано от мен. Но забелязах, че никое от изброените не води до траен резултат, а всичко е само временно. Освен това от някои от тези лечебни растения започва да се дразни стомахът и не може да се пият дълго време. Или ти се отваря зверски апетит.

Казват, че при по-дълга употреба може да предизвикат язва или гастрит. Също така биха могли да увредят и черния ви дроб, включително и тези, които го лекуват. В по-големи количества вратигата може да бъде отровна и да ви сложи на легло за няколко месеца.

Слабителният ефект пък води до привикване и организмът спира да работи нормално. Тоест не можете да ходите по голяма нужда, когато трябва, а само когато пиете билки.

Демир бозан за отслабване

В крайна сметка за себе си намерих като решение комбинацията Демир бозан. Но говорим само за оригиналната смеска, която е на „Фарма витал“ и струва 43 лева. Не рискувайте с евтини ментета, може да ви развалят здравето! Разпространяват се всякакви варианти на Демир бозан, включително и на капсули, и на тинктура, които нямат нищо общо с този на Фарма Витал, за който аз говоря и който ми помогна.

При оригиналния Демир бозан всички изброени странични ефекти и опасности, които изброих по-горе, са отстранени. Това не важи за фалшификатите. Защото при композицията на „Фарма витал“ е използвана старата рецепта на анадолските ходжи, която се пази в тайна. При нея освен пропорциите се уточнява къде и кога се бере всяка билка, как се съхранява и така нататък. Условията са десетки!

Докато при подражателите, които злоупотребяват с името и марката, билките се купуват на едро откъдето падне и дори се метат с метла от пода, заедно с всякакви боклуци.

Когато пиете истинския Демир бозан редовно по 3 пъти на ден, имате забележителен ефект още през първия месец. После ефектът е изключително траен и може да не ви се налага да повтаряте с години. Билките намаляват апетита и свалят килограмите без йо-йо ефект.

Милица Петрова, София

Отзив №2: Билки за отслабване и намаляване на апетита

Пия Демир Бозан заради проблеми със стомаха и напълняване в резултат на тези проблеми. Стана така, че имах прекалено голям апетит и каквото и да приемех като храна, започваше да ми се „лепи“, както се казва. Не ядях толкова много, а пълнеех.

Майка ми се притесни ужасно, че съм се разболяла и започна да ме налива с чайове, приготвени от билковата комбинация Демир Бозан. Те по принцип се водят билки за пречистване на кръвта, но като страничен ефект понякога водят и до отслабване. Тоест отслабваш само когато имаш излишни килограми. Те по-точно водят до контрол на теглото, до възвръщане на правилните килограми, които са добре за теб-

Имах прекомерен апетит и ядях на нервна почва. Ставала съм и през нощта, да видя какво има в хладилника за ядене. Плюс това се и страхувах, защото дори и малко да ядях, то ми се отразяваше катастрофално на фигурата.

Нещата изглеждаха доста трагични, преди да започна да пия чая. Направо си беше като някаква лудост, като наркомания. След два-три дни с билковата комбинация започнах да си намалявам апетита. Заедно с това тръгна и отслабването.

Принципно тук говорим за билки за отслабване!

Стоянка Захариева, Демир бозан за отслабване

Стоянка Захариева

Десетки отзиви на хора, които са ползвали тези билки за отслабване, може да се намерят в интернет! От този линк можете да видите и как да ги поръчате, става онлайн, по телефон или с ходене на място.

Приятелките ми, с които заедно бяхме прилагали навремето лечебно гладуване, през първите седмици се чувстваха направо ужасно. Оплакваха се, че непрекъснато им се вие свят, повръщат на поразия и страдат от тотална загуба на желание да се хранят.

Когато им препоръчах Демир Бозан, в началото не искаха да ме приемат насериозно, но щом забелязаха какъв е ефектът върху мен и моето тяло, също започнаха да го пият. А аз бях стигнала до другата крайност: Ядях каквото ми се прииска и отслабвах!

Повече никой от нас не се подлага на съмнителни диети с неясен резултат, но за сметка на това пием Демир Бозан редовно. Спортуваме активно, а благодарение на чая се чувстваме съвсем добре, дори и след най-тежката тренировка.

Стоянка Захариева, 28 години

Видео отзив №3

Има и хубаво видео, в което се разказва за използването на Демир бозан като средство за отслабване и за намаляване на апетита.

Можете да го чуете във видеото по-долу:

Източници и още информация на английски: Хапчета против апетит и народни средства. Билки за отслабване и за намаляване на апетита + добавки. 25-те най-добри билки и добавки за отслабване. Пишете ни и вие! Ползвали ли сте Демир бозан за отслабване? Какви билки за отслабване бихте препоръчали? Знаете ли как най-добре се постига отслабване с билки? Дайте някакви съвети? Препоръчайте хапчета против апетит! Пишете ни в нашия форум ТУК!

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0897 039 295, на които можете да получите информация!
Rate this post

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Чай Демир бозан за отслабване. Мнения и отзиви

 1. настърган джинджифил…залят с гореща вода…седмица пиете седмица почивка

 2. Апетита всъщност се поражда не заради празен стомах, а заради неизхранени клетки. Когато храната която приемаме е небалансирана и няма нужните хранителни вещества, имаме налице глад.

 3. Защо не пробвате с чай от коприва , от една страна прочиства кръвта а на мен лично ми убива апетита за целия ден ❤️

 4. Пийте омега 3 и ако спрете пакетираните храни, оправите дебелото черво, изчистете тялото.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *