Билки при безсъние ме оправиха изцяло

Искам да споделя как билковата комбинация Демир Бозан и всички билки при безсъние в него ми помогнаха с моя здравословен проблем.

Всичко започна преди 2 години, когато завърших университета. Като млад специалист в областта на рекламата бях амбицирана да работя здраво и да постигна много. Започнах работа с реномирана рекламна агенция. Работех много и постигах успехи. Но покрай работата си, която беше изключително интензивна и натоварена, спрях да обръщам внимание на здравето си. Не усещах, че психическото натоварване в работата ми, влияе пагубно на физическото здраве.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Скоро започнах да усещам силни болки в кръста и гърба, започнах да спя неспокойно, а по-късно се появи и безсънието. С течение на времето получих храносмилателни проблеми, месечният ми цикъл стана нередовен. Започнах да ходя по лекари, тъй като майка ми сериозно започна да се притеснява за мен. От лекар на лекар всеки ми изписваше различни медикаменти и в един момент се превърнах в ходеща аптека. Но лекарствата не ми помагаха – чувствах се като развалина.

Тогава започнах да посещавам курсове по йога и инструкторката ми ме попита дали живея под постоянен стрес. Аз се изсмях и казах – „Че кой не живее“. Тогава тя ми каза да зарежа всички лекарства. Каза ми: „Съсипваш си здравето, за да изкарваш пари, които пилееш за лекарства“. Започнах усилено да се занимавам с йога, започнах да чета литература свързана със самоусъвършенстването и тогава попаднах на билковата комбинация Демир Бозан. Реших, че нищо не ми струва да опитам – все пак това са билки, които не могат да ми навредят.

билки за безсъние

Александрина Колева

И чудото се случи! Не след дълго отново бях весел и лъчезарен човек, каквато бях бях преди. Работех много, но не забравях да щадя здравето си. От всичките ми болежки не остана и следа – Демир Бозан ми помогна да възвърна баланса между духа и тялото си и да контролирам живота си. Безсънието, както и другите ми проблеми, изчезнаха в резултат на лечението с билки.

Александрина Колева, 25-годишна

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0898/543 752, на които можете да получите информация!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *