Хапчета за нерви. Кои са безобидни как постигнах реално успокоение

Моето търсене на безобидни хапчета за нерви. Какви билкови хапчета за успокоение на нервите съм пробвал. Действието на всички лекарства за нерви. Как помага Демир бозан за нерви. Кое се взима без рецепта?

Ще ви разкажа за своя опит с различните лекарства за нерви и как в крайна сметка успях да си стабилизирам състоянието.

Ето как можете да се снабдите с Демир бозан (на място или с поръчка за доставка!) Вижте ТУК!

Хората се хвърлят в интернет да търсят хапчета

Днешният ритъм на живот оставя малко шанс на човека да се размине с лекарствата, включително и в крайна сметка да посегне към различните успокоителни. Мнозина смятат това за личен проблем и не споделят с близките и приятелите си, а също така избягват и да се консултират с експерти, знаейки, че те ще им предпишат нещо нежелателно, или ще им открият куп заболявания, за които те са се надявали, че ги нямат.

Затова директно се обръщат към първия фармацевт в близката аптека или търсят първото попаднало лекарство за нерви в интернет на принципа на пробата и грешката. В интернет обаче резултатите често са манипулирани. Те излизат най-отгоре като реклама и за човека е лесно да се заблуди. Трудно е да намериш реални потребители на лекарства, които да дават истински и доверителни отзиви за тяхното действие.

Целта ми е да дам реално мнение

За тези хора се реших и аз да напиша това писмо, за да ги предпазя от грешните ходове, които самият предприех, и да се насочат колкото се може по-бързо към правилните средства и лекарства. Ето, аз съм реален потребител и всеки може да се свърже с мен чрез формата за коментари, да ми зададе въпрос и да получи отговор. Ако нещо не знам или не съм го изпробвал още като хапче или друга форма на лекарство за нерви, имам идея къде да попитам, така че да получа сериозен отговор на който може да се вярва. Няма да търся в Гугъл.

Как действат седативите (успокоителни)?

Най-добри са успокоителните лекарства за нерви или така наречените седативи. Те са призвани да потискат раздразнението в нервната система.

Успоредно с усмиряването на дейностите в подкорието на мозъка, те правят сърцебиенето по-ритмично, не забързано и ударите на сърцето стават по-равномерни. Седативите тушират агресивността, склонността към ядосване и сълзи. Потискат и вегетативната нервна система, като намаляват потенето, треперенето на ръцете, отслабват спазмите на дебелото черво.

Друга характерна черта на седативите (въпросните успокоителни лекарства за нерви) е, че помагат за заспиването, без сами по себе си да бъдат приспивателни и без да забавят ритъма на дейността в кората на главния мозък. Тези средства не по-малко и не по-зле успяват да нормализират физиологическия сън и да облекчат заспиването. Това те постигат, обирайки повишената чувствителност към всякакви вътрешни и външни дразнения, които ни пречат да заспим.

Опасност при съчетание със сънотворни и други

В съчетание с успокоителните усилват своето действие такива силни таблетки като сънотворните, невролептиците (антипсихотици), транквилизаторите и обезболяващите. Затова те не бива да се смесват и приемат своеволно, защото някое от тях може така да се засили откъм действието си, че да се събудите след няколко дни и да не знаете как се казвате. Допускал съм подобни грешки, затова предупреждавам. А в комбинация с малко или повече водка може да бъдат директно смъртоносни, както е известно. При всички случаи ако се прибегне до комбинирано вземане на подобни лекарства, трябва решително да им се намалява дозировката, иначе ще има неприятно изненадани.

Успокояващите лекарства принципно се дават при лечението на неврастения и неврози от всякакъв вид. В качеството си на помощни средства силните успокоителни се приспособяват и за отстранение на разстройствата на съня. В комбинация тези препарати се използват за терапия на ранните етапи на заболяванията, свързани с високото кръвно (хипертоничната болест), на предменструалния синдром, а също така и на синдрома на раздразненото дебело черво.

В идеалния случай всяко лекарство от сферата на успокоителните трябва да бъде предписано от лекар, защото иначе може да се чудите откъде са ви дошли проблемите. В края на краищата зад всеки обикновен нервен срив може да стои началото на сериозно психическо разстройство, а всекидневната раздразнителност може да скрива зад себе си сериозен хормонален проблем или тежка болест на вътрешните органи. Така че самолечението може да се окаже с доста неприятни и тежки последствия. Даже е твърде вероятно да се получи точно така, когато става въпрос за успокоителни, вземани без назначение от лекар.

лекарства за нерви билки рецепта - 01

Мартин Александров

Въпреки това броят на хората, които са се престрашили сами да си „изпишат“ нужните лекарства на базата на информацията от интернет, от година на година става все по-голям. Затова е по-добре читателите подробно да бъдат запознати с особеностите на различните седативи, които се предлагат днес в аптеките. Затова и седнах да ви пиша моето писмо. Искам да ви предпазя от груби грешки, но и да ви насоча към безвредните билки, които може да ви свършат работа.

Специално при успокоителните не се срещат чак толкова много странични ефекти, както при другите лекарства за нерви. Например те по-трудно предизвикват привикване и рядко при тях се проявява синдромът на рикошета. Лекарствената зависимост е главно на психично ниво, като организмът не се „обажда“ така интензивно, както при другите. Опитал съм какво ли не.

Билкови хапчета за успокоение на нервите

От успокоителните на билкова основа мога веднага да ви препоръчам:

  • пасифлората
  • и жълтия кантарион.

Тях с чиста съвест можете да си ги вземете от аптеката и да си ги пиете. НО! Трябва да сте внимателни, ако имате страхова невроза или панически атаки (паническо разстройство), обсесивно-компулсивна невроза или някакво друго по-сериозно нервно заболяване. Пак е добре да минете през личния си лекар. Дори обикновената

  • лайка
  • и маточината

могат да се окажат жесток проблем, ако нещо не сте съвсем наред с главата и ако я употребявате неправилно. А дали това е така, кой може да знае, преди да се посъветвате с лекаря?

  1. Мента, глог и валериана е най-популярното билково хапче, което ще ви свърши идеална работа, стига да няма нещо, което да му попречи (както беше в моя случай).
  2. Добра разновидност е и Персен, също и Персен форте, които са супер. Но не лекуват, а временно успокояват.
  3. Дормиплант е прилично билково лекарство за нерви, но и при него има някои противопоказания, които трябва да се знаят.
  4. Ползвал съм и лекарства с рецепта, не мога да кажа, че трайно са ми помогнали. В тази статия има споменати още две хубави от тях.

Билка или комбинация е Демир бозан?

Писмото ми стана доста дълго, затова ще се ориентирам към приключване. Всички неща, които ползвах, включително и някои от най-силните химии (едно от тях вече го забраниха), имаха временен ефект и след спирането им старите симптоми се връщаха в една по-изострена форма. Единственото средство, което ми помогна трайно, беше Демир бозан. Но трябва да подчертая, че говорим за истинската комбинация „Демир бозан“ на Фарма витал, защото пробвах и други, които не сработиха.

лекарства за нерви билки рецепта - 0123Включително се намираха умници, които да ме убеждават, че Демир бозан е билка – бабини зъби или кандилколистно обичниче. Естествено, нямаше как да бъде и двете билки едновременно, а само една от тях. Както и да е пробвал съм и двете билки. Те са кръгла нула, що се отнася до нервите. Едната е ок за потентност, а другата – за храносмилателни проблеми. Това, че някъде по селата ги наричат Демир бозан, не означава нищо. Помислете сами. Ако в някое село наричат бабини зъби Демир бозан, това значи ли, че в друго село не може да наричат кандилколистното обичниче също Демир бозан? Две билки със съвсем противоположни свойства!

Както и да е: Само комбинацията от 43 лева под името Демир бозан ми помогна след двумесечно лечение. Но я пих три пъти на ден, както е по указание. Иначе и тя не действа толкова силно и бързо, колкото ми се иска.

Но на третия месец аз вече нямах абсолютно никакви проблеми нито с нервите, нито с никакви неврози. Опитайте и вие! Демир бозан е единственото успокоително лекарство за нерви, което може да се пие и без рецепта или препоръка от лекар. При него няма опасност да си навредите по никакъв начин и в същото време има гарантиран резултат, ако се пие достатъчно често и достатъчно продължително време. Това е. Пак ще ви пиша, вече повече!

Мартин Александров, София

ТУК се прави поръчка за Демир бозан, а това са телефоните: 0899 58 28 32, 0898/543 752, на които можете да получите информация!

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Хапчета за нерви. Кои са безобидни как постигнах реално успокоение

  1. Здравейте.И аз искам да споделя моето мнение за чая.Изключително съм доволна .Аз лично направих курс от 3 месеца и сега почивам.Единственото което се иска от вас е постоянство всеки ден По 3 пъти се пие и съм сигурна ,че на всички ще ви помогне.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *